Kom naar de Penny dagen 2012!

Op 2 en 3 juni zijn de enige echte Penny dagen 2012 in Slagharen! Dit is een samenwerking van het tijdschrift Penny en Attractie- & Vakantiepark Slagharen. De Penny is het grootste Nederlandse striptijdschrift voor de paardengek. Dit is de eerste keer dat er een Penny-fandag wordt georganiseerd.Natuurlijk zijn alle paardenliefhebbers van harte welkom.

 

Wat is er te beleven?
Op deze speciale dag zal het attractiepark worden opgedeeld in verschillende ‘dorpjes’. De doorgewinterde stripfan kan haar hart ophalen in het unieke ‘stripdorp’ waar twee bekende Argentijnse tekenaars van Penny hun kunsten aan het grote publiek zullen tonen. In het speciale stamboekendorp kan je verschillende paardenrassen van wel héél dichtbij bekijken. Hier worden de mooiste rassen uitgebreid gepresenteerd en natuurlijk mag jij zoveel foto’s maken als je wilt!

Er zullen onder anderen een Arabier met pasgeboren veulen en een Falabella zijn. Een heel bijzonder Appaloosa paard dat komt is Indy, zij is het enige schilderende paard van Nederland. Tevens is zij twee jaar geleden tot ‘Het leukste paard van Nederland’ verkozen. Het wordt een waar spektakel met ook nog supergave shows van onder meer Rakker en Shadow. Penny heeft ter gelegenheid van dit evenement een spannende aflevering van Penny TV gemaakt. Deze aflevering kan je tijdens je bezoek bewonderen.

 

Ik wil er bij zijn!


Bestel hier je tickets online om erbij te zijn.

Kijk voor het volledige programma op Penny.nl en houd zaterdag 2 of zondag 3 juni dus vrij in je agenda!Heb je al een kaartje? Voor maar liefst € 5,50 krijg je toegang tot alle Penny activiteiten. Deze kaartjes kan je kopen bij de kassa!

Wil je het hele weekend genieten van de Penny dagen dan kan dat natuurlijk ook. Boek via onderstaande button het speciale Penny Arrangement en verblijf 2 nachten in een Colorado of Nevada al vanaf € 175,-.
Tijdens de Penny Dagen zijn de Paardenbaan, de Paddocks en de Indian Pony Ride niet toegankelijk voor daggasten.