Attractie- & Vakantiepark Slagharen wint Zoover Award Beste Attractiepark 2010

geplaatst op 25 mei, 2010 door Attractie- & Vakantiepark Slagharen (in Persberichten)

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is door de bezoekers van de toonaangevende reissite Zoover beloond met de titel ‘Beste Grote Attractiepark’. De publieksprijs werd voor het eerst toegekend in de categorie voor attractieparken met meer dan 750.000 bezoekers per jaar.

Het familiebedrijf dat na oprichting in de jaren ‘60 bekend werd als ponypark Slagharen heeft de laatste jaren een grootscheepse transformatie doorgemaakt. Het park beschikt over een groot aantal wervelende attracties, maar biedt ook vertier voor (groot)ouders en de allerkleinsten. Daarnaast is het onlangs nog uitgebreid met een aantal luxe bungalows voor een verblijf dat voldoet aan alle hedendaagse eisen. Uniek is het dynamisch prijsbeleid dat ‘Slagharen’ eerder dit jaar als eerste, en tot nog toe enige, in de branche invoerde. Het prijsbeleid zorgt er enerzijds voor dat grote drukte wordt gespreid, anderzijds dat bezoekers die op minder reguliere dagen komen met een lagere toegangsprijs worden beloond.

De directie van het park reageert verheugt op de prijs. Commercieel bedrijfsdirecteur Angelique Klar: “We hebben hier zo hard voor gewerkt! We zijn ons ervan bewust dat veel van onze bezoekers ook andere attractieparken hebben bezocht. Juist omdat we in die vergelijking met kop en schouders boven de anderen uitsteken vervult deze publieksprijs ons met grote trots.”

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is het op een na best bezochte attractiepark van Nederland en heeft gemiddeld 1.500.000 bezoekers per jaar. Eerder deze maand startte het park met een eigen wekelijkse docu-soap: “Actie in het Attractiepark”.

Over Zoover: Zoover is een onafhankelijke en gratis vakantiewebsite waarop vakantiebestemmingen en accommodaties worden beoordeeld. Zoover is naast Nederland ook actief in een groot aantal andere landen, waaronder Scandinavië, Spanje, Duitsland en Frankrijk.