Zoeken en boeken

Gevel Country Court
slushmenu
Gezin Cartwright
snackmenu

Eten en drinken

Ook tijdens het eten en drinken gaat het avontuur door, bezoek één van onze thema restaurants. In Attractie- & Vakantiepark vind je een heleboel verschillende eetgelegenheden waar je terecht kan voor verschillende soorten maaltijden. Op deze pagina een overzicht van onze restaurants, klik op ‘Meer info’ bij het door u gekozen restaurant voor meer informatie over het assortiment en/of het menu. Naast onze restaurants vind je nog een groot aantal take away verkooppunten in het park met snacks, ijs en broodjes.

Download hier jouw kortingscoupons!

Overzicht

Cartwright

Cartwright

Steakhouse: In Cartwright kun je terecht voor een kopje koffie met gebak, gevarieerde lunch of een uitgebreid diner!

meerinfo

Wok Inn

Wok Inn

Ontdek het Oosterse Slagharen en stel uw eigen gerechten samen. Het menu biedt een grote keuze uit Aziatische gerechten.

meerinfo

Mountain Lodge

Mountainlodge_buffet

In de Mountain Lodge kunt u terecht voor een uitgebreid buffet met diverse lekkernijen, maar ook voor overheerlijke diner arrangementen!

meerinfo

Crazy Horse Saloon

Crazy Horse Saloon

Kom heerlijk tot rust in The Crazy Horse Saloon onder het genot van een lekker drankje en een snack. In The Crazy Horse Saloon proef je het echte wilde westen!

meerinfo

Big Jake Dinnerhouse

bigjake

Een groot assortiment aan lekkernijen: Pizza, pannenkoeken, verse sandwiches, snackmenu’s en dagschotels.

meerinfo

County Court

CountryCourt

In County Court, de gevangenis in de Mainstreet, kan je terecht voor steakhouse frites, kreukelfrites of de “gewone” frites. Je bepaalt het allemaal zelf!

meerinfo