Zoeken en boeken

Gevel Country Court
Gezin Cartwright

Eten en drinken

Ook tijdens het eten en drinken gaat het avontuur door. Bezoek één van onze thema restaurants. In Attractie- & Vakantiepark vind je een heleboel verschillende eetgelegenheden waar je terecht kan voor verschillende soorten maaltijden. Op deze pagina vind je een overzicht van onze restaurants. Klik op ‘meer info’ bij het door jou gekozen restaurant voor meer informatie over het assortiment en/of het menu. Naast onze restaurants vind je nog een groot aantal take away verkooppunten in het park met snacks, ijs en broodjes.

 

Overzicht horeca

The Diner

Thediner

Voor allerlei heerlijke burgers kun je terecht in The Diner. In dit Amerikaans burger restaurant worden speciale burgers bereid.

meerinfo

Chocolate Factory

chocolatefactorysmall

Maak je eigen chocolade reep in de Chocolate Factory. Met diverse toppings versier jij je eigen creatie.

meerinfo

Big Jake Dinnerhouse

bigjake

In Big Jake, gelegen aan het centrale plein, kun je terecht voor het All You Can Eat Buffet, bestaande uit friet, snacks, pizza’s en grill gerechten.

meerinfo

Cartwright

Cartwright

In dit steakhouse restaurant kun je terecht voor goede grill gerechten en steaks. Ook ben je welkom voor koffie met gebak of een gevarieerde lunch!

meerinfo

The Music Hall

musichall

Proef de sfeer van het oude New Orleans in The Music Hall. In deze horecagelegenheid kun je onder de sterrenhemel een hapje eten!

meerinfo

OLA happiness station

ola

Bij de Ola Happiness Station kun je de lekkerste ijsjes zelf samenstellen. Hier maak je gegarandeerd het lekkerste ijsje van het park.

meerinfo

The Slush Factory

slushfactory

Mix verschillende kleuren slush door elkaar en maak de mooiste en lekkerste Slush Puppy bij de Slush Factory.

meerinfo

Overige locaties

Wok Inn

Klik hieronder op ‘meer info’ en bekijk de vele andere locaties die er in het park te vinden zijn. Eetsmakelijk!

meerinfo


Allergenen
Sinds 13 december 2014 is het wettelijk verplicht om consumenten te informeren over aanwezige allergenen in zowel verpakte als onverpakte producten. Bekijk hier de informatie van de horecalocaties bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen.